Günlük hayatın yoğun temposu içerisinde makyajınız samanla solabilir ve tazelik kaybedilir ama endişelenmeyin. Avon benzersiz ürünleri ile makyajınızı tazelemek artık çok kolay. Kaliteli kozmetik ürünleriyle makyaj rutininizi canlandırmak için sayısız seçeneğiniz var.

Anew Yüz İçin Aydınlık Görünüm Veren C Vitamini İçeren Arındırıcı Scrub

Mikrodermabrasyon yönteminden ilham alınarak özel olarak geliştirilen cilt bakım ürünü Anew yüz için aydınlık görünüm veren c vitamini içeren arındırıcı scrub, evinizin konforunda mükemmel sonuçlar vadeder. Ürünün cazibesini İlk kullanımdan itibaren fark edilen pürüzsüz parlak cilde sahip olma vaadi arttırır.

C vitamini içeriği ciltteki donuk görünümü azaltır. İçeriğindeki laktik asit cildin ölü hücrelerinden arınmasına katkıda bulunur. Cilt bakım rutininize eklediğinizde diğer bakım ürünlerinin daha etkili olmasına katkıda bulunur.

Avon Unlimited Kirpiklere Kalkık Görünüm Veren Maskara

Göz alıcı kirpiklere sahip olmak isteyenler için Avon unlimited kirpiklere kalkık görünüm veren maskara ideal ürün. Etkileyici kalıcı sonuçlarıyla 24 saat boyunca kalkık ve hacimli görünüm sunar. Özellikle düz inatçı kirpiklerle başa çıkma konusunda etkili.

Özel formülüyle kavisli fırçası kirpiyi kökten uca saran kalkık görünüm elde etmeyi sağlar. 4 kata kadar daha kalkık 3 kat daha hacimli görünüm vadeder. Makyajınızı tamamlamakla kalmaz aynı zamanda göz makyajını bir adım öteye taşır. Kirpikleri güçlendirerek belirginleştiren maskara uzun süre kalıcılığını koruyarak gün boyu fresh görünüm sunar.

Hydramatic Mat Ruj

Dudakları anında sürekli nemlilik kazandıran dolgun pürüzsüz görünüm sağlayan formülü ile hydramatic mat ruj yüksek su tutma özelliğine sahip hyaluronic asit ile zenginleştirildi. Dudaklardaki nem bariyerini güçlendirerek kolajen liflerinin oluşumunu destekler böylelikle cildin elastikiyetini korur.

Kullanılmaya başlandığı andan itibaren etkileyici nemlendirme hissi ile dudakları daha da belirginleştirir. Formülündeki %50’den fazla nemlendirici ile cilt koruyucu bileşenler dudak sağlığını korumaya yardımcı olur.

Özel karışımı dudak derisini besler, çevresel etkilere karşı korur, doğal güzelliğini ortaya çıkarır. SPF13 güneş koruma faktörü sayesinde dudaklar güneşin zararlı etkilerinden korunur.

Avon ürünleri kaliteli içerikleri ile cildinizi korurken zengin renk seçenekleriyle tarzınıza uygun makyajı mümkün kılar. Makyajınızı tazeleyerek güzelliğinizi ön plana çıkarmak için kozmetik.avon.com.tr adresini ziyaret ederek benzersiz ürünleri keşfedin.


Like it? Share with your friends!

0
editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir