Emel Pırlanta, mücevher dünyasında zarafeti ve kaliteyi bir arada sunmaya devam ediyor. Şıklığı daha cazip hale getiren harika bir kampanya ile karşınızda! Yeni üyelere %65 indirim ve 500 TL hediye çeki! Kampanyayla stilinize zarif dokunuşlar ekleyebilir ayrıca bütçenizi koruyabilirsiniz.

Emel Pırlanta'da Parlayan Fırsatlar!
Emel Pırlanta’da Parlayan Fırsatlar!

Her Satıra Şıklık Katın!

Zarafetin şıklıkla mükemmel uyumunu keşfedin! 0,03 karat pırlantalı kalem, özel anlarınıza ışıltı katmak için tasarlandı. 1 adet pırlantasıyla göz kamaştırıyor. Pırlanta, F renk seçeneğiyle beyazın en saf tonunda, SI berraklığıyla ise net pürüzsüz görünüme sahip.

Yuvarlak kesimi sayesinde ışıltısı her açıdan mükemmel parlaklık sergiliyor. Hem iş dünyasında hem özel günlerde prestijinizle şıklığınızı yansıtmanın en güzel yolu. Kaliteli malzemesi şık tasarımıyla dikkat çekerken her detayıyla yazışmalarınıza değer katıyor.

Emel Pırlanta'da Parlayan Fırsatlar!
Emel Pırlanta’da Parlayan Fırsatlar!

Zarafetin Çiçek Açan Şekli!

Göz kamaştırıcı 0.20 karat pırlanta çiçek kolye, zarif ve şık tasarımıyla stilinizi tamamlıyor. 2.80 gr 14 ayar beyaz pembe altın üzerine yerleştirilen pırlantalar, her açıdan mükemmel ışıltıyı sunuyor. Kolye, toplamda 26 yuvarlak pırlantadan oluşuyor. F renk ve SI berraklık özellikleriyle ışığı mükemmel şekilde yansıtıyor.

Her detayında incelik barındıran kolye, özel günlerinizi unutulmaz kılarken her zaman parlamanızı sağlayacak. Göz alıcı pırlanta taşlarının yanı sıra zarif altın tasarımı ile kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak üstelik stilinize şıklık katacak.

Emel Pırlanta'da Parlayan Fırsatlar!
Emel Pırlanta’da Parlayan Fırsatlar!

Eleganlığın Zirvesi Baget Kesim Pırlanta Yüzük!

0.77 karat pırlanta baget yüzük, zarif tasarımının yanında şıklığıyla göz kamaştırıyor. 2.40 gram ağırlığında, 10 ayar sarı altın kullanılarak üretilen yüzük, hem günlük kullanım hem özel anlarda ideal seçimdir.

Merkezinde yer alan 0,59 karatlık yuvarlak pırlantalar, 35 adet olarak düzenlendi, rengi “F” ile en yüksek standartlarda parlaklığa sahip. Berraklık derecesi ise “SI” yani küçük iç kusurları minimalize ederek net görünüm sağlar. Çevresindeki 0,18 karatlık 6 adet baget pırlanta, modern görünümüne katkıda bulunur. Baget pırlantaların da rengi “F” berraklık derecesi “SI”.

Mükemmel tasarım, estetik açıdan zarif görünüm sunarken aynı zamanda yüksek kalite pırlantalarıyla dikkat çeker. Her detayında özenle seçilen taşlarının dışında değerli metal kullanımıyla, kendinizi şımartabilir ya da özel anlarınızı taçlandırabilirsiniz.

Emel Pırlanta‘nın sunduğu olağanüstü fırsatlardan faydalanarak göz kamaştıran mücevherlerle kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için hemen üye olabilirsiniz. Detaylı bilgi ya da alışveriş için emelpirlanta.com adresini ziyaret edin parlayan fırsatları kaçırmayın!


Like it? Share with your friends!

0
editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir